Administrator

Motion-cykel

BrammingIF-Cykel d. 23. marts 2021.
 
Bramming IF Motion MTB afdeling kalder til forårssamling.
MTB afdelingen har trænet hele vinteren med de restriktioner, som der nu har været, og vi har dermed holdt gang i træningen på de eksisterende hold. Men nu kommer foråret, og vi skal igen have startet vores B&U hold op, og samtidig introducerer vi et nyt MTB motionshold. Det er for alle M/K over 15 år, som gerne vil køre MTB, men som i første omgang ikke har lyst til at køre på decideret MTB baner. Der vil på dette C-hold mest blive kørt på grus- og markveje samt små stier rundt omkring Bramming. Træningsturene vil typisk være på 20-25 km, og der vil blive kørt i et frisk tempo, men hvor alle kan være med. Hygge og det sociale samvær vil være højt prioriteret, og der vil blive indlagt pauser, hvor man har tid til at nyde udsigten til vores dejlige natur.
Vi træner hver tirsdag kl 18.00 til 20.00, første gang for det nye C-hold, bliver tirsdag d. 6. april. Instruktør på dette hold bliver Karin Strand, som håber at se en god flok nye medlemmer og nuværende, som gerne vil træne med holdet.
Vores B&U MTB ræs starter også op efter påske, onsdag d. 7. april, kl. 17.00 til 19.00. Det er for unge og børn under 15 år, og her er det Michael Klinge og Carsten bank, som er instruktører. Vi har en rigtig god opbakning til dette hold, men vi kan sagtens være mange flere.
MTB i BIF Motion har været inde i en rivende udvikling de seneste år. Vi har haft så stor en tilslutning, at vi nu har ikke mindre end 3 øvrige hold - ud over det nye tiltag. Alle hold træner tirsdag kl. 18.00. Vi har et A+ hold, som startede op i efteråret 2020, det er for den seriøse MTB rytter, som træner meget struktureret. De følger en fast træningsplan med masser af intervaller og fokus på udvikling af formen. Derudover har vi et A-hold for de mere rutinerede ryttere og et B-hold for motionister og begyndere. Vi har også frivillig træning om torsdagen kl 17.30, for dem som gerne vil have en ekstra træningsdag. I weekenden arrangerer vi ofte en tur til en MTB bane i området, hvor alle hold deltager, og hvor der også hygges lidt socialt efter turen på banen.
Så har du lyst til at prøve at træne MTB med BIF Motion, så mød op ved vores nye klublokale ved hallen, det ligger bag ved Linie 10, Bakkevej 9. Vi glæder os til at se dig, det gælder også nuværende medlemmer, som bare har holdt vinterpause.
Læs mere på Facebook Bramming IF MTB.
I forlængelse af landevejstræningen torsdag d. 21 marts, var der fælles klubaften for MTB og Racer. Temaet var "Cykelcomputer". Tanken var at der skulle "nørdes" i forskellige modeller og disse's indhold.
Du kan her på hjemmesiden åbne PDF fil'en og læse om aftenens indhold. Har du yderligere spørgsmål, så kan de rettes til NC. 
Cykelcomputer (0.3 Mb)
BIF-bane 2019.docx (2.5 Mb)
Vores sponsorer, Skjern Bank, Storgaard Biler og Mosegaards Autolakering, er igang med sidste år af kontraktforløbet 2019 til 2021. Det vil sige, at kontrakterne ophører d. 31. december 2021. 

Vores sponsorer tilfører klubben midler, der gør det muligt at drive Bramming IF-Cykelmotion. I respekt for Skjern Bank, Storgaard Biler og Mosegaard Autolakering har vi i sponsorudvalget besluttet, at vi ikke oplyser nogle beløb. Det håber vi, du har forståelse for.

Ved at indgå et samarbejde med sponsorer opnår klubben mulighed for at blive repræsenteret i Bramming gennem lokale initiativer. Som eksempel kan nævnes Bramming Stjernetour, der har start/mål ved Storgaard Biler. Også vores årlige cykeltur i juli måned, der flere gange er gået til udlandet, starter hos Skjern Bank, hvor holdet sendes afsted. Disse initiativer bliver ofte vist i ugebladet og på de sociale medier/hjemmeside. Dette medvirker til et større kendskab til klubben og vores sponsorer til gavn for begge parter.

Sponsorudvalget er på klubbens vegne glade for kontraktfornyelserne!

En varm tak til:

Skjern Bank

Storgaard Biler

Mosegaard Autolakering

Bramming Motion Cykel´s sponsorer


Bramming Motion Cykel´s facebookgrupper
Bramming Idrætsforening
Idræts Allé 10 
6740 Bramming
Telefon: 26 29 34 63
E-mail: brammingiforg@gmail.com
Web: brammingifweb@gmail.com
CVR: 92367959
Gymnastik: Tlf. 26293463, mail: Bif.gym@gmail.com
Håndbold: Tlf. 27980930, mail: poulsen_mathias@hotmail.com
Motion (løb og cykel): Tlf. 20260999, mail: BIFMotion.Org@gmail.com
Badminton: Tlf. 51232866, mail: duefar@hotmail.com
Squash: Tlf. 21700510, mail: thom4891@esbjerg.dk
Volleyball: Tlf. 26712512, mail: Skov89@hotmail.com
Svømning: Tlf. 21658772, mail: karstenbrixa@gmail.com

 
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 10 | 6740 Bramming | Tlf.: 26 29 34 63