Conventus login
Feltet.dk
Tilfredshed hos Riwal efter kaotisk GP De Denain 25-03-2019 11:04:41
GP De Denain blev en kaotisk omgang for Riwal Readynez, da adskillige styrt og flere ødelagte cykler var nogle af de forhold, som det danske mandskab måtte kæmpe med. I sidste ende lykkedes det Andreas Stokbro at spurte sig til en 15.plads - et resultat som holdet er fint tilfredse med omstændigheder taget i betragtning.
Uttrup efter podieplads: Teamwork når det er bedst 25-03-2019 10:40:52
Cecilie Uttrup Ludwig lykkedes i går med tage en fornem tredjeplads i det italienske WorldTour-løb Trofeo Binda. Efter løbet var Uttrup både glad for podiepladsen og hele holdets præstation.
Alkmaar bliver vært for EM i år 25-03-2019 10:10:58
Det bliver den hollandske by Alkmaar, som skal lægge asfalt til, når Europamesterskaberne i landevejscykling skal afvikles senere i år.
Stolt Van der Poel: En af mine sværeste sejre 25-03-2019 09:48:42
Da GP De Denain i går blev afviklet, blev det en stor succes for Mathieu Van der Poel, som kunne tage sejren, da han kørte over målstregen i ensom majestæt efter et fornemt forarbejde af holdet, hvor Lasse Norman Hansen blandt andre leverede en stærk præstation. Selv kalder cykelcross-verdensmesteren sejren for en af sine sværeste i karrieren.
Matthews på vej tilbage efter godkendt Milano - Sanremo 24-03-2019 21:57:13
Efter et slemt styrt i Omloop Het Niewsblad er Michael Matthews nu ved at finde formen igen, efter at han var marginaler fra at nå op til frontgruppen i Milano - Sanremo, men måtte tage til takke med en tolvteplads. 

Motion-cykel

I forlængelse af landevejstræningen torsdag d. 21 marts, var der fælles klubaften for MTB og Racer. Temaet var "Cykelcomputer". Tanken var at der skulle "nørdes" i forskellige modeller og disse's indhold.
Du kan her på hjemmesiden åbne PDF fil'en og læse om aftenens indhold. Har du yderligere spørgsmål, så kan de rettes til NC. 
Cykelcomputer (0.3 Mb)

Rutedag 25/5-2019 kl 9.00
Reserver dagen i kalenderen, så vi sammen kan ordne og optimere sporet på bramming banen.
Detaljer følger senere, når planen og materialerne er klar.

Ruteudvalget (Hans J, Jens J og Flemming) har netop holdt møde og lavet en plan. Også drøftet ideer som rækker ind i 2020.
Se emner på vedhæftede skitse.

Hans J arbejder også lidt med kommunen om navngivning af områder.
Har i gode forslag til dette så giv ham et praj eller skriv det her.
Midterskoven, Marken, Forstykket, Bagskoven, Bænken, The Twins, Svingerklubben, Lugten, ???

BIF-bane 2019.docx (2.5 Mb)
Kære cross-/racerrytter.
 
Vi mødes søndag den 10. marts ved klubhuset:
Kl. 10.00 Velkomst, hvorefter vi kører en træningstur på A, B og C hold eller cross.
Kl. 12.00 Serveres pølser, brød og lidt at drikke i klubhuset. Samtidigt præsenters informationer om den kommende sæson. Kom og hør nærmere om de seneste tiltag som f.eks. "Træningsinspiration på racercyklen BIF", som er træningsaftener for hvert hold med DGI instruktør.
 
Kender du nogen, som kunne tænke sig at cykle på racer i klub, så tag vedkommende med. Husk, vi har 3 racercykler som udlejes billigt. 
 
Vi fortsætter med samme træningstider i sæson 2019:
Tirsdag og torsdag kl. 18.00 (både forårs- og efterårssæson). Hvor der trænes med kaptajn hele sæsonen bortset fra når der afholdes klubarrangementer, ved helligdage og når der køres Bent Pedersen Cup. Her vil der i stedet være fri træning. Husk lygter i den mørke tid!
Søndag kl. 10.00. Træning uden kaptajn, med mulighed for også at lave andre slags ture.

Vi har A, B og C-hold. Først i april måned starter vi også et begynderhold, som annonceres senere.
 
Vi glæder os til at se dig. :)
 
Venlig hilsen
Racerudvalget
Opstart 2019 som PDF (0.5 Mb)
Årsmødet 2019 er overstået og det nye Motionsudvalg er:

Nils Chr. Jensen, Hejne Vangsgaard Balle, Tove Skorstengaard Hansen og Mikael Klinge

Årets medlem blev Mikael Klinge
I begrundelserne stod bl.a.:
…kæmpe og utrættelig indsats, både sommer og vinter
…altid behjælpelig når der er behov for hjælp
…vellidt instruktør/kaptajn
…åben og tillidsfuld, med tid til alle på holdet
…det gode humør smitter

På Motionsudvalget vegne

TILLYKKE til Mikael
 
Nytårs MTB tramp lørdag 5/1 2019
Kom og prøv 3 MTB baner på samme tur.

Bramming IF Motion - Cykel inviterer igen til Nytårs MTB tramp.
MTB afdelingen arranger en social tur med mulighed for at prøve 3 lokale MTB ruter i området omkring Bramming.
  1. MTB banen i Gørding:                   
En sjov lille rute på ca. 2-3 km, som er etableret af Gørding MTB klub med fine tekniske forhindringer og masser af sving.
 
  1. Rute i Vibæk Grusgrav:
Det velkendte spor er i 2014 blevet udvidet med et par lidt svære tekniske stykker, og her i efteråret 2017 er der kommet nye sektioner til, det er blevet en rigtig sjov bane, med fine tekniske sektioner, som giver noget puls. Ruten er nu mellem 3-4 km, den ligger i skoven rundt omkring søen i et meget flot område.
 
  1. Bramming MTB ”Track”
BIF Motion egne bane som også er blevet udbygget med tvillingebakkerne, så antal højdemeter er blevet fordoblet på ruten (som dog stadig må siges at være begrænset). Ruten er let kørt, uden svære tekniske sektioner, men meget varieret i, skov og marker og alle bakker er udnyttet.
Vi cykler mellem de forskellige baner, her vil ruten være en kombination af asfalt, grusveje, markveje og ruter i skoven. Den planlagte tur er mellem 40 - 50 km alt efter hvor mange omgange, du kører på banerne. Vejret og kulden tager vi som en oplevelse, får vi dårlig vejr tilretter vi turen efter det.
Vi cykler i flere forskellige niveauer, med flere ”kaptajner” til at styre farten, være guide og ruteviser. På MTB banerne vil en ruteviser viser banen rundt, herefter kan der ræses lidt indtil turen går videre.
 
Dato:              5/1 2019
Tid:                Kl. 10.00 Velkomst og start v/BIF klublokale, Idræts alle 12 A, 6740 Bramming
                      Kl. 13.00 Afslutning med suppe, kage og kaffe
Turen er både for medlemmer, inviterede klubber og øvrige cykel venner
Pris og tilmelding:                 50 kr. (betales ved ankomst), maks. deltager antal er 75 personer
Tilmelding på mail:                dcfamilien@gmail.com eller facebook Bramming IF MTB
Senest:                                                     2/1 2019 (Vi opfordrer klubber til at tilmelde sig samlet)
Der er mulighed for primitiv omklædning i klubhuset. Husk cykelhjelm og slange!
Med Venlig Hilsen
Bramming IF motion, MTB udvalg.
Mere info: Jørn Christensen 21205720 
Invitation som Word dokument (0.3 Mb)
Vores sponsorer, Skjern Bank, Storgaard Biler og Mosegaards Autolakering er igang med sidste år af kontraktforløbet 2016 til 2018. det vil sige, at kontrakterne ophører d. 31. december 2018. Sponsorudvalget bestående af Jan Tingleff, Jørn Christensen og Michael Beiter har derfor henover vinteren været i kontakt med de tre sponsorer, for at høre om mulighederne for en fornyelse, over de kommende tre år gældende fra 2019 til og med 2021.

Lad mig med det samme sige, det er gået godt! Vi har fået kontraktfornyelse med alle tre sponsorer. Det er meget posivtivt og noget alle klubmedlemmer vil kunne bruge i tiden fremover. Hvordan kommer du så til at mærke det?

Lad os starte med klubtøjet. Alle tre sponsorer er på klubtøjet. Kontraktfornyelsen betyder, du roligt kan købe klubtøj i lang tid fremover. Tøjet vil ikke ændre sig på sponsor fronten, i de kommende år. Dette forhold gør også at alle klubmedlemmer trygt kan benytte sig af de tøjprøvnings dage, der ligger i det tidlige forår og august. Lad os alle stå sammen om at vise tøjet frem på vej og i terræn.

Det næste er økonomiske midler. Vore sponsorer tilfører klubben midler der gør det muligt, at drive BrammingIF-Cykelmotion. Uden at sætte procenter på, så ville du som klubmedlem ikke have de samme goder der er idag, hvis vi en dag står uden sponsorer. I respekt for Skjern Bank, Storgaard Biler og Mosegaard Autolakering har vi i sponsorudvalget besluttet at vi ikke oplyser nogle beløb. Det håber vi, du har forståelse for.

Til sidst skal nævnes den lokale forankring. Ved at indgå et samarbejde med sponsorer, opnår klubben muligheden for at blive repræsenteret i Bramming, gennem lokale initiativer. Som eksempel kan nævnes Bramming Stjernetour der har start/mål ved Storgaard Biler. Også vores årlige cykeltur i juli måned der flere gange er gået til udlandet, starter hos Skjern Bank, hvor holdet sendes afsted. Disse initiativer bliver ofte vist i ugebladet og på de sociale medier/hjemmeside. Dette medvirker til et større kendskab til klubben og vores sponsorer, til gavn for begge parter.

Sponsorudvalget er på klubbens vegne glade for kontraktfornyelserne!

En varm tak til:

Skjern Bank

Storgaard Biler

Mosegaard Autolakering
Herunder kan du læse en beretning fra Club La Santa MTB Cup:

Le Grande Finale! – Vi var alle vindere i Blåbjerg, men Mouridsen skal til Club La Santa!

En fantastisk flot aften i Blåbjerg, hvor BlueMountain havde dækket op med en syv-retters menu – forstået på den måde, at de havde fundet nogle stigninger og kombinationer, som vi aldrig før har kørt i Blåbjerg. Specielt længden på den nye lange kombi stigning nede fra Vester Hennebysvej, den var en Michelin stjerne værdig!

Resultaterne kan i se på linket herunder, men generelt vil vi gerne takke alle ryttere for en fantastisk opbakning til alle løbene – og tak til de forskellige klubber for at gøre sig umage med at lave så forskellige ruter til os, og deraf forskellige oplevelser hver gang.

Jeg (Ole Klemmensen) syntes personligt, det er ret tankevækkende, at følge den snak der ofte er optil løbene på de “smalle” og meget snoede ruter – vi er altid mange, som har 100 forbehold og syntes det er noget udfordrende at se et flow i sporene på forhånd, men ofte oplever vi jo at folk efter løbene kan konstaterer “det var egentlig ret fedt at køre”..
At vi kører mange af de nye spor er jo med til at gøre dem kendte og give dem, en form for kredit!. Men det er også vigtigt at huske på, at det er via løbene at de lokale ofte får lavet noget godt rutevedligeholdelse og gør sporene bedre til det daglige brug! – Så mange får cyklet og sporene bliver bedre – det er da en Win, Win Situration til Club La Santa MTb Cuppen!

Resultaterne er på nettet og kan ses på https://www.sportstiming.dk/event/5316/results

Den samlede stilling på https://www.sportstiming.dk/event/5316/points

Vi ses i 2019, tak for denne sommer!

Klubberne bag Club La Santa MTB Cuppen 2018
Oksbøl Cykel Team, Bramming IF Motion, Tjæreborg Cyckling, 
Esbjerg MTB, BlueMountain MTB, Varde Cykelklub
Bliv medlem
Bliv medlem i Bramming Idrætsforening
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 12D | 6740 Bramming | Tlf.: 23 34 57 08