Administrator

2020

Årsberetning for 2020
Gymnastikafdelingen har følgende beretning ved BIF´s generalforsamling mandag den 21. juni 2021.
 
MEDLEMMER OG HOLD:
Vi har i vintersæsonen 20/21, haft 478 aktive medlemmer, fordelt på 20 hold. Det er et fald på 45 medlemmer. Vi har haft et fald i medlemmer pga. corona. Der er færre, som har ønsket at gå til gymnastik i vintersæsonen og sommersæsonen kunne først starte meget sent efter restriktionerne blev lempet. Vores klippekortordning, er der 19 medlemmer, der har benyttet denne sæson.
Vi har igen i år samarbejdet med Tjæreborg IF, da begge foreninger manglede instruktører. Derfor har holdet, Team TB trænet skiftevis i Bramming og Tjæreborg.
 
Den 18. december lukkede Danmark ned og derfor stoppede gymnastikholdene også træningen. Kun holdene mandag og tirsdag nåede at holde juleafslutning. Restriktionerne for indendørs forsamlinger, varede helt indtil 4. maj. Derfor kom
vinterholdene aldrig i gang igen. Vi bestilte t-shirts i stedet for opvisningstøj til alle de hold, som skulle have været til opvisning. Disse blev delt ud af instruktørerne foran Kulturcenteret sammen med en slikkepind
 
Sommerholdene kom heller ikke i gang i denne sæson på grund af Coronapandemien. Vi kunne selvfølgelig være startet den 4. maj, men det virkede forkert at samle børn fra forskellige skoler og klasser, som i skolerne stadig ikke må samles. Desuden er der stadig restriktioner omkring rengøring af redskaber og afstand mellem gymnasterne, som gør det ekstra krævende at være instruktør.
 
Et af yogaholdene fortsatte dog træningen virtuelt. En lille flok fulgte trofast med, og tilbagemeldingerne har været positive. Holdet mødtes så endelig fysisk i juni måned.
 
I januar skulle vi have startet et nyt hold op for overvægtige børn. Det hedder Jump4fun. Holdet startede op den 20. maj. Der har været stor interesse for holdet, og holdet træner juni måned ud.
 
INSTRUKTØRER OG HJÆLPEINSTRUKTØRER:
Vi har denne sæson haft glæde af 31 instruktører og 35 hjælpeinstruktører, de skal alle have en stor tak for deres indsats i løbet af sæsonen.


 
GYMNASTIKUDVALGET:
Gymnastikudvalgene har i denne sæson bestået af 16 personer. I skal alle have en stor tak for jeres engagement og gode samarbejde. Vi har desværre et udvalgsmedlem, som har valgt at stoppe. Det er Tina Gammelgaard. Tak for mange timer både som instruktører og udvalgsmedlemmer. Vi vil gerne sige velkommen tilbage til Louise Rønberg, som skal sidde i børneudvalget.


 
ARRANGEMENTER:
På grund af corona har vi ikke afholdt nogen arrangementer i denne sæson. Det er kun et fælles kursus.
 
KURSER:
I år startede vi sæsonen med kombineret modtagnings- og inspirationskursus. På den måde får vi både givet vores hjælpeinstruktører nogle modtagningsteknikker og de garvede instruktører nogle nye springopstillinger.
 
Derudover har vi i denne sæson haft nogle afsted på diverse uddannelser og kurser. Desværre er mange af kurserne blevet aflyst pga. Corona.

Hjælpeinstruktør 2              5
Andre kurser                      36
Minihjælper                         2
Gymnastikuddannelse        3
Springmodtagning              8
Yoga 60 timer                      1


 
AKTIVITETSWEEKEND:
Vores årligt tilbagevendende aktivitetsweekend, der altid ligger i november, blev desværre ikke til noget på grund af forsamlingsforbuddet.
 
ÆBLESKIVEBOD:
Lørdag den 28. november 2020 havde gymnastikafdelingen en bod nede i gågaden. Dette års vækning af julemanden foregik via stream på Facebook. Heldigvis kom mange børn og voksne bagefter ned i byen, hvor nissebørnene sang og dansede. Æbleskiver og vafler blev bagt udenfor i det gode vejr, men heldigvis havde vi lånt Sandwichbaren til opbevaring og klargøring. Dejen blev dog lavet hjemme hos Annette Johansen. Vi havde en hyggelig dag. Vi havde et overskud på 4977,80 kr.
 
OPVISNINGER:
Fredag til søndag den 5. marts – 6. marts skulle der have været Område Esbjerg opvisning i BKFC.
Lørdags den 20. marts 2020 skulle vi have afholdt vores forårs/lokal-opvisning i BIF's gymnastikafdeling. Men begge opvisninger kunne ikke afholdes pga. Corona.
 
En stor tak til Sepe for samarbejdet omkring vores daglige aktiviteter.
 
 
ANDET:
Der blev i år ikke uddelt en pris til årets hjælpeinstruktør, instruktør og Bif-gymmer.
 
VISIONER:
 
Vi vil i gymnastikafdelingen være en afdeling med plads til alle. Vi vil også gerne holde os opdaterede i udviklingen af gymnastikken og foreningslivet, og tager derfor gerne imod nye idéer.
Det er vigtigt for os, at vores instruktører er veluddannede og forstår deres ansvar.  Det er også vigtigt for os at uddanne hjælpeinstruktører under den ugentlige træning, så de senere kan blive instruktører i foreningen.
 
 
Merete Schmidt Pedersen
Organisator for gymnastikudvalget
Bramming Gymnastik´s facebook side
Bramming Idrætsforening
Idræts Allé 10 
6740 Bramming
Telefon: 26 29 34 63
E-mail: brammingiforg@gmail.com
Web: brammingifweb@gmail.com
CVR: 92367959
Gymnastik: Tlf. 26293463, mail: Bif.gym@gmail.com
Håndbold: Tlf. 28970930, mail: bif.haandbold.org@gmail.com
Motion (løb og cykel): Tlf. 20260999, mail: BIFMotion.Org@gmail.com
Badminton: Tlf. 51232866, mail: duefar@hotmail.com
Squash: Tlf. 21700510, mail: thom4891@esbjerg.dk
Volleyball: Tlf. 26712512, mail: Skov89@hotmail.com
Svømning: Tlf. 21658772, mail: karstenbrixa@gmail.com

 
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 10 | 6740 Bramming | Tlf.: 26 29 34 63