Administrator

2016

Ledelsesberetning BIF håndbold 2015-2016

Efter længere tids søgning, er der kommet nye medlemmer til håndboldudvalget, Der kom 5 nye - Dorthe Bertelsen, Peter Gissemann, Anette Søborg, Allan Krogh og Simon Jun Schmidt. Fra det tidligere håndboldudvalg sidder David Fog og Vibeke Østergaard. Vibeke hjælper det nye udvalg godt i gang, derefter har hun valgt at trække sig, efter mange år, som frivillig i håndboldudvalget.

Udvalget har i år valgt, at deltage i projektet ”Knæk Kurven” som er et Projekt JHF kører for at hjælpe håndboldklubberne med at få fordelt og synlig gjort alle de opgaver, som skal løses i løbet af en håndboldsæson. Arbejdet er kun lige startet, men vi tror på at det giver overskud og overblik på den lange bane og vi føler sig sikre på at det vil hjælpe BIF håndbold i fremtiden.
Det har været en hektisk start for udvalget, der er rigtig mange ting, der skal falde på plads ved sæsonstart, men det lykkedes. Vi har pt. 14 hold, som spiller i BIF håndbold, vi har lavet et samarbejde med Team Helle omkring vores U14 piger. Pigerne har skiftevis trænet i Helle og i Bramming. U16 drenge, prøvede på at få et samarbejde med Ribe, men det endte med, at drengene valgte at spille i Ribe, i stedet for. I Udvalget glæder vi os over de vælger at forsætte med at spille håndbold, frem for at stoppe.
Årsberetning for Bramming IF
Vi har i år haft hold på både drenge og pigesiden i alle årgange på nær U16 drenge og U18 drenge og piger. Vi har haft U18 piger, men de har spillet på seniorholdet.

På U4/U6 holdet spiller drenge og piger sammen. Der er ca. 25 spiller, der arbejdes med leg med bold, kast, at grib og håndboldregler, de har været til flere totalstævner, med stor succes, og rigtig meget håndboldglæde.
Hos U8 piger og drenge er der ca. 30 spillere, de har spillet flere total stævner, hvor der både er blevet spillet drenge- og pigehold, men de har også spillet mix, til stor glæde for alle. Efter jul spilles der på stor bane, det er 2. klasserne, som primært skal spille, for at de er klar til at rykke op til U10 til næste sæson, trænerne har dog valgt, at alle skal prøve at spille på storbane, dette har givet et sammenhold, der kan bygges videre på.
U10 piger, har været med til et par total stævner. De har spillet på stor bane hele sæsonen.
U10 drenge, har været til et totalstævne. Hele sæsonen har de spillet på stor bane, efter jul rykkede de op i A rækken.
U12 piger, har været til et par totalstævner. De har spillet på stor bane hele sæsonen. Dette hold har flere gange trænet sammen med Gørding – hvilket har været en stor succes.
U12 drenge, har været til et par total stævner: Og har spillet på stor bane hele sæsonen.
U14 piger, spiller i samarbejde med Team Helle.
U14 drenge, har gjort det rigtig godt i denne sæson, de ligger klart på en 1. plads i deres pulje. Efter jul fik de også et hold tilmeldt til 4 +1 håndbold.
U16 piger, de har hele sæsonen spillet i A-rækken, her klarer de sig i midten. Pigerne har vundet Kreds Cup finalen for U16 piger.

U12 og U14 drenge deltager traditionen tro i Vissenbjerg Cup, hvilket de alle glæder sig til.
U16 piger tager til Grænsecup stævne.
På seniorsiden har vi haft et damehold i serie 2, som rykkede op i serie 1 efter jul. Vi har også to damehold hold i serie 3.
På herresiden fik vi et serie 2 hold efter jul, dejligt at få herreholdet i gang igen.

Tak til trænere, hjælpetrænere for den energi og tid i bruger i hallen, tak til forældrene, der er tilknyttet håndbold i BIF. Jeres frivillige arbejde er guld værd og nødvendig for, vi stadig kan give børnene en glæde ved håndbolden.
Visioner
Håndboldudvalget har visioner om stadig at være en breddeklub med plads til alle. Vi vil udvikle og dygtigøre håndboldspillere. Vi ønsker at stille hold i alle årgange lige fra U4 til seniorerne. Vi vil have gode og engagerede trænere til holdene. Vi ønsker samarbejde på tværs af alle årgange for udvikling på specielle områder, men også for at alle håndboldspillerne har det sjovt og føler, at de er en del af en håndboldklub. Vi vil tilbyde kurser til alle trænere som ønsker dette.

Bramming Håndbold´s sponsorer


Facebook og Instagram
Bramming Idrætsforening
Idræts Allé 10 
6740 Bramming
Telefon: 26 29 34 63
E-mail: brammingiforg@gmail.com
Web: brammingifweb@gmail.com
CVR: 92367959
Gymnastik: Tlf. 26293463, mail: Bif.gym@gmail.com
Håndbold: Tlf. 28970930, mail: bif.haandbold.org@gmail.com
Motion (løb og cykel): Tlf. 20260999, mail: BIFMotion.Org@gmail.com
Badminton: Tlf. 51232866, mail: duefar@hotmail.com
Squash: Tlf. 21700510, mail: thom4891@esbjerg.dk
Volleyball: Tlf. 26712512, mail: Skov89@hotmail.com
Svømning: Tlf. 21658772, mail: karstenbrixa@gmail.com

 
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 10 | 6740 Bramming | Tlf.: 26 29 34 63