Administrator

2018

Bramming IF Håndbold har som en af de få klubber på egnen hold på begge sider i aldersgruppen U4 - U14, hvor der er mange glade unge spillere, som har det helt fantastisk med at spille håndbold. Flere af holdene blander sig sågar i toppen af deres puljer - rigtig flot! Det er igen i teenageårene, hvor mange tager på efterskole, får fritidsarbejde eller får ekstra travlt på ungdomsuddannelserne, at håndbolden bliver fravalgt og man måske vælger en mere fleksibel sport. En stor målsætning har i mange år været at få herrehåndbolden tilbage til Bramming og det er i år lykkes, da vores U18 hold i julepausen valgte at blive til et herrehold for at tiltrække flere spillere - de spiller i dag serie 3 og har en flot 4. plads i en tæt pulje. Ligeledes har vi et damehold i serie 3, da “de gamle” stadig er flot aktive.
 
Foruden de traditionelle håndboldhold, har med stor succes oprettet et håndboldfitnesshold. Håndboldfitness arbejder ud fra 3 p’er, der hedder Puls, Power og Play, så man får pulsen op, trænet musklerne (inkl. lattermusklerne) og får spillet en masse håndbold - alt det man forventer af fitness og håndbold. Målgruppen er tidligere håndboldspillere, håndboldinteresserede og personer, der vil have en sjov og anderledes måde at træne på. Vi er hver onsdag op til 20 drenge, piger, mænd og kvinder til en rigtig god og sjov træning - der er også mange, der aldrig har spillet håndbold før og alle kan være med.
 
Vi startede 2019 ud med at deltage i DHF’s landsdækkende tiltag “Håndboldens Dag”, som skulle være en festdag for hele håndbold-Danmark foruden VM-slutrunden på hjemmebane. Hele Bramming Kultur- og Fritidscenter var fyldt med glade børn, unge mennesker, voksne, forældre, trænere osv. og vi havde en helt fantastisk dag, hvor vi gjorde så god reklame for håndbolden i Bramming, at vi også hvervede flere nye medlemmer. Forud for dagen havde vi deltaget i mange kurser, hvor vi fik ideer, materialer mm fra JHF. Der vandt vi blandt også billetter til VM-gruppekampen Danmark - Norge i Herning, hvor planlægningsgruppen var på tur.
 
Vores U8 og U10 spillere har, som en del af samarbejdet med de lokale ligaklubber, været indløbere ved Ribe Esbjerg HH’s hjemmekampe i Dokken Esbjerg - endnu en kæmpe oplevelse for de unge mennesker. I samarbejde med Team Esbjergs damer har vi også flere gange fået billetter til deres hjemmekampe, hvor vi har sendt spillere og frivillige afsted til en god stemning.
 
Vi er igen i år en ny bestyrelse, da vi har haft hele 3 udskiftninger. Vi har fået 3 nye gode ansigter ind, som er med til at give hele foreningen et løft. Der er rigtig mange forskellige typer opgaver i en håndboldklub og vi har fået opgaverne rigtig godt fordelt, så vi har kompetente personer på de forskellige poster. Derudover har ændret lidt på titlerne internt, så Annette Søborg fortsætter som formand og David Wenzel Fogh fortsætte som praktiker. Vi er fortsat i DHF’s projekt “knæk kurven”, hvor vi har været tæt knyttet til en foreningsrådgiver, som er medvirkede til, at vi er inde i en rigtig god udvikling, som vi håber og satser på, at forsætte med i mange år endnu.
 
Intet af ovenstående havde været tæt på muligt uden de mange fantastiske trænere, ungdomstrænere, frivillige, forældre og folk, der giver en hånd med. STOR tak til jer alle. Danmarks håndboldherrer blev i 2019 verdensmestre - det var de aldrig blevet uden al den frivillige indsats, der hver dag bliver ydet rundt omkring i de lokale håndboldklubber. Det er også jeres fortjeneste.
 
Bramming IF Håndbold

Bramming Håndbold´s sponsorer


Facebook og Instagram
Bramming Idrætsforening
Idræts Allé 10 
6740 Bramming
Telefon: 26 29 34 63
E-mail: brammingiforg@gmail.com
Web: brammingifweb@gmail.com
CVR: 92367959
Gymnastik: Tlf. 26293463, mail: Bif.gym@gmail.com
Håndbold: Tlf. 28970930, mail: bif.haandbold.org@gmail.com
Motion (løb og cykel): Tlf. 20260999, mail: BIFMotion.Org@gmail.com
Badminton: Tlf. 51232866, mail: duefar@hotmail.com
Squash: Tlf. 21700510, mail: thom4891@esbjerg.dk
Volleyball: Tlf. 26712512, mail: Skov89@hotmail.com
Svømning: Tlf. 21658772, mail: karstenbrixa@gmail.com

 
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 10 | 6740 Bramming | Tlf.: 26 29 34 63