Årshjulet viser klubbens fælles løb i 2018.

I klubben vil der være tilmeldingslister med en sidste tilmeldingsfrist. Efter tilmeldingsfristens udløb er tilmelding og ændringer gennem Bramming IF Motion ikke muligt. Du må selv tilmelde og betale.
Deltager du ikke i det tilmeldte løb, eller overdrages  tilmeldingen ikke til en anden fra Bramming IF Motion, vil du få en opkrævning på løbsgebyret. Send gerne info til: Bifmotion@hotmail.dk.

Skjern Bank er sponsor for dine løb. Det er derfor et krav, at ALLE løber i beklædning med synligt Bramming IF og Skjern Bank logos.
Konstateres det, at dette ikke respekteres, vil du blive opkrævet løbsgebyret. Du vil desuden miste retten til flere gratis løb, til betaling er sket.

Klubtrøje kan købes hos Sportmaster, Bramming. Du kan også vælge at få påsat Bramming IF og Skjern Bank logos på dit eget tøj, såfremt du ikke ønsker at købe den officielle klubtrøje.

Med et årskontingent på kr. 300 og mulighed for flere gratis motionsløb vurderes ovenstående regler som yderst rimelige, og vi håber på din forståelse :-)

Vedhæftede filer: Årshjul 2018.docx