Fredag, 24 marts, 2017

Ledelsesberetning BIF håndbold 2017
Vi er nu ved at afslutte udvalgets år 2.

Projektet ”Knæk Kurven” som er et Projekt JHF køre for at hjælpe håndboldklubberne med at få fordelt og synligt gjort alle de opgaver, som skal løses i løbet af en håndboldsæson. Dette skulle på den lange bane, give overskud og overblik Vi skal nu til at afslutte dette projekt. Vi har lært meget – fået styr på mange opgaver og er nu godt rustet til at arbejde videre.
Det har været en hektisk start for udvalget, der er rigtig mange ting, der skal falde på plads ved sæsonstart, men det lykkedes. Vi har pt. 12 hold, 129 håndboldspillere BIF håndbold. Der er lavet holdsamarbejde med Kongeå på u12 piger – de har trænet i Bramming og spillet kampe i Kongeå Vi har i lavet et samarbejde med Gørding omkring vores U14 piger. Pigerne har skiftevis trænet i Gørding og i Bramming.
Det med holdsamarbejde fortsætter vi med i næste sæson – for at fastholde de unge i at spille håndbold. Vi har arbejdet med ”Her taler vi pænt til hinanden” – vi accepterer ikke mobning på holdene.
Vi har lavet et frivillighedskartotek – hvor forældrene skriver sig på forskellige opgaver i løbet af sæsonen – her har vi mange forældre der hjælper – det betyder meget for Os når vi kan høre/læse i medierne at der mangler frivillige i klubberne. Vi mangler hjælp på trænerposterne – det bruger vi meget tid på.

Årsberetning for Bramming IF
Vi har i år haft hold på både drenge og pigesiden i alle årgange på nær U16 piger og U18 drenge og piger. Ingen senior damer eller herrer. Men vi har lavet et herrehyggehåndbold hvor der hver tirsdag mødes mellem 25-35 herrer i forskellige aldre – hvor det sociale/hyggen er i højsædet.
For første gang arrangerede udvalget en træningsweekend i egne rækker – kæmpe succes – ca 100 tilmeldte. Håndbold og det sociale var i højsædet på tværes af hold og aldre. Vi inviterede forældrene på morgenkaffe og vi var ca 220 til morgenmad. Dejlig weekend som bliver gentaget næste sæson.
Vi har samarbejde med Team Esbjerg – hvor vi er inde og se deres kampe. Desværre kunne de ikke komme ud til vores træningsweekend pga liga opstart – vi havde håbet på de kom ud og ville træne alle vores spillere.
Vi har også samarbejde med Ribe/Esbjerg HH med at nogle af vores spillere har være med til indløb til ligakampe – det er stort for spillerne

Tak til trænere, hjælpetrænere for den energi og tid i bruger i hallen, tak til forældrene, der er tilknyttet håndbold i BIF. Jeres frivillige arbejde er guld værd og nødvendig for, at vi stadig kan give børnene en glæde ved håndbolden.
Alle hold har været med i turnering og 5 hold skal med til afslutningsstævner her i April.

Visioner
Håndboldudvalget har visioner om stadig at være en breddeklub med plads til alle. Vi vil udvikle og dygtiggøre håndboldspillere. Vi ønsker hold i alle årgange lige fra U4 til senior. Vi vil have gode og engagerede trænere til holdene. Vi ønsker samarbejde på tværs af alle årgange for udvikling på specielle områder, men også for at alle håndboldspillerne har det sjovt og føler, at de er en del af en håndboldklub. Vi vil tilbyde kurser til alle trænere.