Lørdag, 29 oktober, 2016

D. 17.-20. november gæster 250 af landets bedste svømmere Esbjerg, når medaljerne til Danmarks Mesterskaberne på kortbane 2016 skal uddeles.
På programmet er alt ligefra de korte sprintdistancer på 50m til de lange marathondistancer på 1500m, samt alt derimellem.

Derfor vil gerne invitere alle interesserede til at tage forbi svømmehallen for at opleve et Danmarks Mesterskab på nærmeste hold!

Blandt deltagerne finder vi:

• Rikke Møller Pedersen - Verdensrekordholder, verdensmester og OL medaljetager
  • Mie Ø. Nielsen - Verdensmester og OL medaljetager
  • Viktor B. Bromer - Europamester og OL deltager
  • Sarah Bro - VM medaljetager og OL deltager
  • Daniel Skaaning og Julie Kepp Jensen - EM medaljetager og OL deltager
  • Daniel Steen Andersen - Europamester
  • Christina Munkholm, Emily Gantriis, Tobias B. Bjerg og Signe Bro - EM medaljetagere

Alle fire dage svømmes der indledende afsnit fra kl. 9.30 til cirka kl. 12.00, og finaleafsnittet fra kl. 17.00 til cirka kl. 19.30.
Der vil være en separat tribune til tilskuere og gratis entré til alle afsnit!

Alle afsnit afvikles på Svømmestadion Danmark, Gl. Vardevej 60, 6700 Esbjerg.
Ved spørgsmål til arrangementet kan Esbjerg Svømmeklub kontaktes på staevne@esbjergsk.dk.