Administrator

Træning-Tider-Hold

Alle træningsture tager udgangspunkt fra klubbens lokaler i hallen på Idrætsalle 10, Bramming, men du skal benytte Bakkevejs indkørsel ved Ungdomshuset. Vores lokaler ligger rundt om hallen til højre.

For at deltage i træningen og andre arrangementer kræves det, at du er medlem af Bramming IF Motion – se under kontingent.
NB! For at kunne træne med skal du være fyldt 15 år eller være ifølge med en forælder.
Undtaget herfra er medlemmer på B&U MTB ræs.
Der køres altid med cykelhjelm.

Træningstider og hold i 2021:

Racer (landevej)

Sommersæson (marts-oktober):

- Tirsdag kl. 18.00. Der køres på holdene A, B og C med instruktør/kaptajn.
- Torsdag kl. 18.00. Der køres på holdene A, B og C med instruktør/kaptajn.
- Søndag kl. 09.30. Fri træning - de fremmødte aftaler selv en tur. Der vil kunne blive arrangeret længere ture med evt. tidligere start eller senere hjemkomst – annonceres i Facebook-gruppen.
Der køres ikke med instruktør/kaptajn på helligdage eller i juli måned – her aftaler de fremmødte selv en tur.

Vintersæson (oktober-marts):
- Gravel på landevej, grusvej, skovstier mv. køres tirsdag og torsdag kl. 18:00 samt søndag kl. 09:30, hvis der er aftalt noget i Facebook gruppen. (Der køres på Gravel eller MTB cykel).
 
NB! På hverdagsaftener er det nødvendigt at medbringe lys til cyklen i både tidlig og sen sommersæson samt hele vintersæsonen.
 
Hold:

A-hold: For de racere, der har grundformen i orden, virkelig vil udfordre sig selv og er socialt indstillet, men har et stort konkurrenceelement i kørslen. Træner stabilt og gerne året rundt. Der er fokus på lav hastighed på transportstykker, mens indlagte træningspas (øvelser og intervaller) er med høj intensitet og høj puls. Træner 2-3 timer.

B-hold: For de racere, der er øvede og gerne vil forbedre den fysiske form. Har stort socialt engagement. Træner stabilt i sommerhalvåret. Der er fokus på lav hastighed på transportstykker, mens indlagte træningspas (øvelser og intervaller) er med højere intensitet og højere puls. Træner 2-2½ timer.

C-hold: For de racere, der gerne vil have motion og forbedre den fysiske form uden at presse sig så meget som på B-holdet. Træner efter lyst, tid og vejr, og hvor alle kan være med. Har stort socialt engagement. Der er fokus på lav hastighed på transportstykker, mens der i de få indlagte træningspas (øvelser og intervaller) er mulighed for at få en højere intensitet og højere puls. Træner 1-2 timer.


Mountainbike

Køres hele året og B&U MTB ræs køres ikke i vinterperioden:
- Tirsdag kl. 18.00 - 20.00. Voksen MTB med instruktør.  
- Onsdag kl. 17.00 - 19.00. B&U MTB ræs – April - September. Der køres ikke i skolernes ferie.
- Torsdag kl. 17.30 - 19.30. Voksen frivillig træning uden instruktør. 
- Søndag kl. 10.00. Voksen MTB - ingen instruktør, de fremmødte aftaler selv en tur. BEMÆRK! ofte er der aftalt en tur på Facebook til en MTB bane i området.

Hold:

Voksen MTB: For kvindelige og mandlige MTB’ere, som er fyldt 15 år. Der trænes med instruktør, som laver en træning med teknik, fartlege, intervaller samt terræn kørsel på MTB baner i området. Der køres samlet ud til et træningsområde, men ofte deles op i niveau til de forskellige øvelser. Der køres på 4 forskellige hold, alt efter om man er seriøs MTB rytter eller hygge motionist. Så alle kan være med og dele oplevelserne med kammeraterne.

B&U MTB ræs (10-15 år): For de børn, som har lyst til at bruge deres kræfter, udfordre dem selv på en anden måde og have det sjovt sammen med kammeraterne. Holdet har faste instruktører, men bruger også forældre som frivillige hjælpere.

 
 

Bramming Motion Cykel´s sponsorer


Bramming Motion Cykel´s facebookgrupper
Bramming Idrætsforening
Idræts Allé 10 
6740 Bramming
Telefon: 26 29 34 63
E-mail: brammingiforg@gmail.com
Web: brammingifweb@gmail.com
CVR: 92367959
Gymnastik: Tlf. 26293463, mail: Bif.gym@gmail.com
Håndbold: Tlf. 28970930, mail: poulsen_mathias@hotmail.com
Motion (løb og cykel): Tlf. 20260999, mail: BIFMotion.Org@gmail.com
Badminton: Tlf. 51232866, mail: duefar@hotmail.com
Squash: Tlf. 21700510, mail: thom4891@esbjerg.dk
Volleyball: Tlf. 26712512, mail: Skov89@hotmail.com
Svømning: Tlf. 21658772, mail: karstenbrixa@gmail.com

 
Bramming Idrætsforening | Idræts Allé 10 | 6740 Bramming | Tlf.: 26 29 34 63